Det är med en stor glädje MammaHjärtats allra första nyhetsinlägg publiceras här på sajten idag. Förväntningarna är höga och det är nästan så att man kan ta på energin runt MammaHjärtat nu! Vi står nämligen i startgroparna att kunna erbjuda er besökare något helt fantastiskt och unikt. Följ med så berättar vi mer!    

Sedan de första trevande stegen i MammaHjärtats barndom börjar nu organisationen växa och allt fler idéer och projekt börjar se dagens ljus. MammaHjärtat startade från allra första början med en önskan om att stödja och förbättra vardagen för ensamstående föräldrar. En önskan som visade sig vara både efterfrågad och behövd och som gav MammaHjärtat stor uppmärksamhet. Genom flertalet fantastiska samarbeten med olika företag inom hälsa och wellness började vi vår resa med att förmedla gratis skönhetsbehandlingar till de ensamstående föräldrar som kunde behöva lite extra lyx i tillvaron. En tjänst som blev oerhört populär och som fick MammaHjärtat att växa snabbt. Men som vi alla vet är barndomen kort och nu står MammaHjärtat inför en ny fas i livet, lite äldre och med mer kunskap, sprudlande av ideér och framtidstro! 

Sedan en tid tillbaks har det skett oerhört mycket i MammaHjärtats utveckling som har tagit grundidén till en helt ny nivå. Från och med nu skall MammaHjärtat vara den plattform dit alla ensamstående föräldrar med barn 0 – 17 år kan vända sig för att få hjälp. Det kommer också finnas information för dem som är anhöriga och vill stötta och hjälpa. Plattformen kommer innehålla en uppsjö av information och vägledning som kan behövas i livet som ensamstående förälder. Kort sagt, MammaHjärtat kommer vara som en vän som med kärleksfull tydlighet vägleder föräldern så denne får kontakt med rätt myndigheter, företag eller organisationer. Mycket matnyttigt kommer samlas på sajten men givetvis kommer vår populära tjänst med vardagslyx finnas kvar och utökas med fantastiska erbjudanden inom hälsa och wellness. Fokuset kommer breddas, från skönhetsbehandlingar till möjligheten att få kostrådgivning, motiverande samtal och härliga upplevelser. 

Men Mammahjärtat stannar inte där utan kommer också vara en kanal för inspiration och motivation till personlig utveckling. Det är säkert att ni hört det förr, meningen råkar låta lite ”klyschig” men här är den;

När du är den bästa versionen av dig själv är du också den bästa möjliga föräldern”.

Ja, för det är ju det där med just klyschor. Det ligger en hel del sanning i dem. MammaHjärtat kommer arbeta aktivt med detta genom blogginlägg, event och föreläsningar. I framtiden finns också en vision om att skapa ett nätverk för er läsare där ni kan träffa och utbyta erfarenheter med varandra och oss.

MammaHjärtat kommer också vara engagerad på samhällsnivå när det kommer till de ensamståendes rättigheter och psykosociala hälsa, detta genom opinionsbildning och informationsspridning. MammaHjärtat vill vara en stark röst som lyfter de ensamståendes situation i samhället och ger luft och liv åt debatten. Mer om vårt samhällsengagemang kommer du kunna läsa om, både i bloggen och på sajten inom snart framtid!

Kära läsare, återigen tack för att du besökt vår sajt och läst detta inlägget. Vi hoppas att du  vill komma tillbaka och fortsätta följa oss i vårt engagemang. Från MammaHjärtats sida står dörren alltid öppen, en kopp kaffe eller te är framdukat just för dig och tillsammans så kanske vi kan bygga en vänskapsrelation. För om vi ska se MammaHjärtat för vad det verkligen är så är det en kärleksfull vän med utsträckt hand, redo att hjälpa och stötta just Dig.

Ta hand om dig tills vi ses igen nästa vecka!