För ett par veckor sedan träffade vi Zandra Funelid en av grundarna och initiativtagare bakom den ideella föreningen fritidsinfo. Detta var ett fantastiskt och givande möte, där jag fick ta del av några av deras framtidsplaner, vi pratade också om ett samarbete som kommer vara behövligt. Fritidsinfo.se är Sveriges ledande ideella kultur- och fritidsguide för personer med funktionsnedsättning.

Deras vision är ett samhälle där alla människor har möjlighet att leva ett roligt och meningsfullt liv oavsett funktionsförmåga. Ett liv där alla får chansen att uppleva gemenskap och utvecklas som människa. Att inspirera och inspireras.

Dom som arbetar i föreningen har barn, släkt eller vänner med funktionsnedsättning samt ett starkt ideellt och professionellt engagemang inom kultur- och fritid samt funktionshinderrörelsen. Föreningen Fritidsinfo samarbetar gärna med andra organisationer som delar deras vision om en kul och meningsfull fritid för alla.

 

 

Mer information hittar du på www.fritidsinfo.se