Så här skriver Ambassadören Rebecka om Mommy Butter:

Jag som har gjort två stora operationer samt ett akut kejsarsnitt har väldigt stora ärr som sträcker sig över hela magen. Det kliar och ger en obehaglig stickande känsla så gott som var och varann dag. Innan jag testade denna produkt hade jag ingenting som fungerade för mina problem med just klåda som gjorde att jag bara fortsatt att klia sönder mina ärr så pass mycket att jag fått blödande sår.

Nu använder jag mig av Mommy butter som fungerar jättebra för att ta bort klådan och ger en svalkande och härlig känsla som gör att jag inte längre kliar sönder mina ärr och med tiden hoppas jag även att den ska hjälpa till att lindra det yttre av mina operations ärr också.

Mommy Butter fungerar till både dig som är gravid, som inte är gravid, som är opererad då det ofta kliar mycket i ärren, till din lilla bebis och till dig som bara vill ha en ekologisk vårdande och parfymfri produkt att ta hand om dig själv och din hud med. Den är en ekologisk och unik produkt där fokus varit att sätta samman dom bästa egenskaperna som man behöver som gravid kvinna, när magen växer – huden kliar och lätt blir torr.

Du som vill kan använda den på hela kroppen, på såriga bröstvårtor, så du kan med gott samvete fortsätta att använda denna fantastiska helt parfyfria produkt när bebisen är nyfödd.

Så utifrån mina egna erfarenheter av denna produkt vill jag verkligen rekommendera er att också prova denna produkt och jag ser fram emot att höra era åsikter och hur ni själva upplever denna produkt för just ditt problemområde.

Ni hittar produkten i månadens glowbow på

https://www.mammahjartat.se/produkt/mammahjartats-skonhetsbox-1-manad/

Vill du veta mer om mig så besök min blogg http://www.rforzelius.se