Samarbeta med oss

Bli samarbetssalong

Har du en salong och vill bidra? Då kan du bli en del av Mammahjärtat genom att bli samarbetssalong, och göra goda gärningar samtidigt som ditt företag får massor av positiv uppmärksamhet.

Mammahjärtats salonger är vårt ansikte utåt, och därför väljer vi dem med stor omsorg. Vi vill att våra salonger ska kunna ge mammor och pappor det fantastiska omhändertagande de är värda, med professionella behandlingar som håller hög kvalitet.

Som samarbetssalong skänker du din tid och ger gratis behandlingar till föräldrar i ditt område en gång i månaden. Du väljer själv vilka behandlingar, minst en timme långa, som du vill erbjuda. Ansökningar från föräldrar och bokningar hanteras centralt av Mammahjärtat, så allt du behöver göra är att ta emot i din salong.

Det är kostnadsfritt att vara samarbetssalong till Mammahjärtat, och du får mycket tillbaka av att delta. Du har möjlighet att marknadsföra din salong i alla våra kanaler – hemsida såväl som på ett flertal sociala medier. Utöver det har Mammahjärtat höga ambitioner på synlighet i tv och press.

Som samarbetssalong ingår du också i vårt nätverk av svenska toppsalonger. Vi har ett eget digitalt forum där vi nätverkar, samarbetar och utbyter värdefulla erfarenheter. Tillsammans höjer vi varandra, allt i Mammahjärtats anda!

Välkommen att ansöka om att bli samarbetssalong via formuläret nedanför.

Bli sponsor

Har du ingen salong men vill ändå bidra? Vi samarbetar gärna med sponsorer inom ett brett spektrum av branscher, t.ex. gym, restauranger, butiker, resebolag med mera.

Som sponsor kan du bidra med varor och tjänster som är av intresse för våra singelföräldrar, gärna inom områdena skönhet, mode, hälsa och avkoppling. Vi tar även emot sponsring i form av kapital, som hjälper oss att utveckla Mammahjärtat och ge våra singelföräldrar ännu bättre omhändertagande.

Som sponsor får du reklam i alla våra kanaler, såsom hemsida, sociala medier och i vår fysiska skönhetsbox som delas ut till alla föräldrar.

Välkommen att kontakta oss på info@mammahjartat.se för att diskutera hur vi kan samarbeta.

Intresseanmälan att bli samarbetssalong

2 + 2 =

Mammahjärtat
Adress: Ringvägen 11
196 30 Kungsängen, Stockholm
E-post: info@mammahjartat.se