Alexandra J.B
Personlig mental tränare

Lucy Sonberg
Inspirationsstrateg

Jenny Romare
Personlig tränare

Elisabeth A. Rex
Författare

Kommer snart
En ny bloggare är på väg!

Månadens inspirationsprofil

Att engagera mig ideellt i Mammahjärtat har berört mig och det har blivit min livsuppgift att fånga detta på bild så att alla engagerade kan följa vårt fina arbete!

Jimmy Ebbesson är den första mannen att fronta månadens inspirationsprofil. En hel del av Mammahjärtats samarbetspartners och inspirationsprofiler har redan mött Jimmy, han är nämligen den fotograf som engagerat sig längst i Mammahjärtat och varit med sedan plattformen startade 2017.

Jimmy Ebbesson kom i kontakt med Mammahjärtat genom ett inlägg på Facebook. Då var plattformen ännu i sin vagga men kärnan fanns där och det var den Jimmy fastnade för, att få hjälpa och ge tillbaks till dem som behöver. 

Blogg

Mammahjärtat

En blogg som berör, inspirerar, motiverar och informerar

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Samarbeten

För förfrågningar om samarbeten med någon av våra influencers eller annonsplats på vår webbplats, vänligen kontakta
Lucy Sonberg
lucy.sonberg@mammahjartat.se

Vi har alla potential till en god hälsa!

Vi har alla potential till en god hälsa!

Första gången jag kom i kontakt med Mammahjärtat var min tanke: ”det här är en fantastiskt idé!”. Att bygga en plattform där grundtanken går ut på att få ge tillbaka och hjälpa dom som behöver det är något jag som företagare inom hälsobranchen jobbar aktivt med varje...

läs mer
Vem är chefen i ditt liv?

Vem är chefen i ditt liv?

2018 har börjat riktigt bra för mig! Vet ni varför?   Jo, därför att jag vid årsskiftet fick en förfrågan som gjorde mig väldigt glad. Frågan som ställdes var helt enkelt om jag kunde tänka mig att gästblogga här på Mammahjärtats portal! Det faktum att du nu...

läs mer

Äldre inlägg

Inspirationsprofiler

Youtube

Nyhetsbrev

Bli först att få veta när Mammahjärtat erbjuder nya gratisbehandlingar, events och andra nyheter. Du kommer också att få utvalda erbjudanden som vi är säkra på att du kommer gilla. Vi lämnar aldrig vidare din e-postadress till någon annan!

Mammahjärtat
Adress: Furuhällsplan 1
196 40 Kungsängen, Stockholm
E-post: info@mammahjartat.se
Organisationsnummer: 8207090000

error: Hej! Tyvärr får du inte högerklicka på vår hemsida. Tack för visad hänsyn!