Alexandra J.B
Personlig mental tränare

Lucy Sonberg
Inspirationsstrateg

Jenny Romare
Personlig tränare

Elisabeth A. Rex
Författare

KOMMER SNART

Månadens inspirationsprofil

Jenny vann sitt livs kamp – nu hjälper hon andra

 

I månadens inspirationsprofil möter du Jenny Romare, den personliga tränaren med stort hjärta som älskar att hjälpa människor till ett friskare och starkare liv. Hon är en uppskattad gästbloggare i Mammahjärtats sociala kanaler och en person som verkligen lever sin dröm. Läs mer om hennes engagemang för personer med ätstörningar, hennes arbete med säker hälso-coaching samt ta del av hennes tips om vad som är viktigt för att nå sina drömmar!

Blogg

Mammahjärtat

En blogg som berör, inspirerar, motiverar och informerar

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Samarbeten

För förfrågningar om samarbeten med någon av våra influencers eller annonsplats på vår webbplats, vänligen kontakta
Lucy Sonberg
lucy.sonberg@mammahjartat.se

3 sätt att växa genom ensamheten

3 sätt att växa genom ensamheten

Ensamhetstider kan vara tider för själv-utveckling.

Kanske lägger du mer värde på en relation med en person, än du gjorde på din relation till dig själv. Den här säsongen kan vara den perfekta tiden att utvärdera dessa beteenden så att du kan förhindra dem i framtiden. Eller kanske är denna tid av ensamhet en tid för att upptäcka avsikten med ditt liv. Vi har alla fått unika talanger, färdigheter och gåvor som kan användas för att förbättra livet för dem omkring oss och oss själva. Vad är ditt? Vilka saker i ditt liv kan du ge tillbaka till andra, och hur skulle det i slutändan förbättra ditt eget liv?

läs mer
Tack för mig!

Tack för mig!

Och med det här sista inlägget vill jag tacka för mitt år med mammahjärtat. Vi avslutar nu samarbetet och vill ni fortsätta följa mig gör ni det på min instagram eller www.jennyromare.com. Tack!

läs mer

Äldre inlägg

Hur ser din tidsbudget ut?

Hur ser din tidsbudget ut?

Har du ett rimligt mål kopplat till vad du vill åstadkomna med din träning? Eller lever du dig tillbaka till bättre tider då du hade bättre resurser för att åstadkomma målet? Då du kanske hade en bättre tidsbudget?   Jag hade ett samtal här om dagen med en kund...

läs mer

Inspirationsprofiler

Youtube

Nyhetsbrev

Bli först att få veta när Mammahjärtat erbjuder nya gratisbehandlingar, events och andra nyheter. Du kommer också att få utvalda erbjudanden som vi är säkra på att du kommer gilla. Vi lämnar aldrig vidare din e-postadress till någon annan!

Mammahjärtat
Adress: Furuhällsplan 1
196 40 Kungsängen, Stockholm
E-post: info@mammahjartat.se
Organisationsnummer: 8207090000