MATLAGNINGSKURS

Vårt första event – och vi slog på stort!

Mammahjärtats matevent var en gratis inspirationsdag för ensamstående föräldrar som ville uppleva nya smaker, lära sig mer om det vegetariska köket och koppla av i ett trevligt sällskap.

Under en inspirerande eftermiddag och kväll bjöd vi in till gemensam matlagning för tio utvalda föräldrar som ville umgås kring matlagning och lära sig mer om vegetarisk kost. Vi lagade mat tillsammans i ett vackert kök som sponsrades av Hyrstudio. Där jobbade vi med ett helhetstänk under ledning av kocken Gunilla Matura Blom från Blommans kök.

Gunilla var matansvarig och skräddarsydde en meny åt oss – det gemensamma målet denna dag var att göra eventet oförglömligt. Mammorna och papporna fick en möjlighet att bredda sina kunskaper om vegetariska råvaror och tog med sig ny matinspiration från kvällen. Eventet var självklart kostnadsfritt och dokumenterades av två professionella fotografer Jimmy Ebbesson och Malin Nerby.

Vi bjöd på en riktigt god buffé – där gästerna strålade samman med oss i gemenskapen kring den vegetariska maten.

Vi har nog alla någon gång upplevt den fantastiska känslan som uppstår när vi sitter i ett trevligt sällskap runt middagsbordet. Det mötet går inte att överskatta – det är människans största uppfinning som vi allt för ofta glömmer bort.

Matlagningskurs

Värd: Lucy Sonberg & Gunilla Matura Blom

Plats: Hyrstudion, Bromma

Datum: 20 januari 2018

Fotograf: Jimmy Ebbesson & Malin Nerby

Sponsorer