Vårt hyllningsprojekt till ensamstående föräldrar

 

Vi som driver Mammahjärtat är alla småbarnsföräldrar – vi har som så många andra upplevt glädjen, sömnbristen och kaoset som kommer med att ha små barn. Och vi vet hur lätt det är att glömma bort sig själv mitt uppe i alltihop. Därför startade vi Mammahjärtat för att uppmärksamma och belöna ensamstående som så väl förtjänar att få bli ompysslade en stund.

Mammahjärtat förmedlar kostnadsfria behandlingar och tjänster till singelföräldrar med små barn. För tillfället finns Mammahjärtat-salonger enbart i Stockholm, men vi utökar hela tiden vårt kontaktnät och kommer snart att kunna erbjuda behandlingar även i andra delar av landet.

Idén bygger på att istället för att betala för skönhetsbehandlingen tackar man för tjänsten genom att skicka en god gärning vidare till någon annan. När och hur man gör sin goda gärning är upp till var och en, men vi vill gärna få återkoppling via mail eller genom en video, så att vi kan dokumentera alla fantastiska berättelser på vår hemsida och andra sociala medier.

Vårt långsiktiga mål är alltså att skapa en kedjereaktion av goda gärningar, för att skänka både småbarnsföräldrar och alla andra lite mer glädje i vardagen.

Är du en ensamstående förälder som behöver lite ompyssling? Ansök om att få en kostnadsfri skönhetsbehandling här!

Kontakta oss

 

Vi finns även på Instagram och Facebook.

1 + 8 =

8 + 15 =

Mammahjärtat
Adress: Ringvägen 11
196 30 Kungsängen, Stockholm
E-post: info@mammahjartat.se